150 g ekologisk fetaost
5-6 små tomater (lite större än körsbärstomater)
1/2 gul paprika
5 färska champinjoner
1 stor näve färsk spenat
6 svarta kalamata-oliver (urkärnade)
Olivolja med basislika i
Färsk oregano (ungefär en liten handfull)
Färsk timjan (ungefär en liten handfull)
Flingsalt
Peppar
Gör så här:
- Riv av en stor bit ugnsfolie och vik den dubbel.
- Lägg fetasoten i botten.
- Skiva grönsakerna grovt och lägg dem ovanpå osten.
- Toppa med örtkryddorna och ringla olja ovanpå.
- Innan du viker ihop allt till ett paket strör du lite flingsalt och vrider några tag med pepparkvarnen ovanpå det hela.
- Lägg paketet på grillen och låt det bli genombakat (man kan öppna lite försiktigt för att se om det är klart). Avnjuts bäst utomhus.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar